Vacature Ervaren allround av-technicus 32-40 uur

Ben jij die allround AV-technicus, die alleskunner die overweg kan met de basics van licht, geluid en video? Ben jij voor onze events in de zakelijke markt de betrouwbare, technische en representatieve steun en toeverlaat waar we naar zoeken? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën.

Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking voorop staat.

Wat kan een opdrachtgever van ons verwachten?
√ Alles tot in de puntjes geregeld
√ Vakkundige, ervaren en gedreven vakmensen
√ Professionele apparatuur en materialen
√ Advies op maat, van idee tot realisatie

Over SEM productions:
SEM productions is een totaal leverancier op het gebied van technische event-support. We werken met een ideale mix van jong talent en jarenlange ervaring in combinatie met professionele materialen. Denken in mogelijkheden zit in ons DNA en we omarmen innovatie en nieuwe technologie.

Onze opdrachten zijn zeer divers: van concerten, festivals tot theatermakers. Maar ook evenementenbureau ’s, onderwijsinstellingen, gemeenten en congresorganisatoren maken deel uit van ons prachtige klantenbestand.

Binnen ons dynamische en enthousiaste team beschikken we over diverse product specialisten. Hierdoor hebben we alle kennis in huis om snel te kunnen schakelen.

Solliciteren?

Stuur je motivatie naar vacatures@sem-productions.com

Richt je sollicitatie aan Natasja, zij brengt jouw boodschap bij de juiste collega.