Over ons

Event support verzorgen wij in de breedste vorm, maar onze specialiteit ligt in de techniek die nodig is voor jouw evenement. Wij zitten het liefst in de idee fase al met onze klanten om tafel. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van toeleveranciers en specialisten die wij graag met jou delen.

“Van idee tot realisatie, wij zijn graag van toegevoegde waarde voor alle technische support op jouw evenement.”

Werkwijze

De klant staat bij ons altijd centraal. Het liefst worden wij zo vroeg mogelijk in het traject benaderd, zodat wij mee kunnen denken in de technische mogelijkheden van het evenement.
Momenteel werken we met een team van 11 vaste technici, daarnaast hebben we veel gespecialiseerde freelancers ter beschikking.

LEES MEER

Portfolio

De afgelopen jaren hebben we veel diverse projecten mogen faciliteren. Hieronder een kleine impressie van de projecten waar wij met hart en ziel aan gewerkt hebben.

BEKIJK PROJECTEN

Vaste acts

naast onze unieke op maat gemaakte producties, touren we met een aantal vaste bands en artiesten door binnen- en buitenland. Iedere tour set is voorzien van moderne materialen. De sets zijn efficiënt ingericht zodat de opbouw en afbouw georganiseerd, snel en ontspannen verloopt.

LEES MEER

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een allround AV-technicus en komen graag met je in contact!

Meer informatie?

Wil je even sparren met onze mannen? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP