Communiceren waar het jou uitkomt.

Online en hybride events bieden de oplossing

Online/hybride events: welkom in de toekomst!

De behoefte aan contact en met elkaar in verbinding staan neemt toe, maar de mogelijkheid tot het organiseren van een fysieke bijeenkomst is niet meer altijd wenselijk of haalbaar. Steeds vaker kiezen klanten voor een evenement dat online via een livestream te volgen is. Zo kun je jouw klanten, medewerkers, leden of aandeelhouders blijven informeren en enthousiasmeren. Je gesprekspartners zijn dan alleen niet fysiek aanwezig. Voordelen zijn dat zij kunnen inloggen waar en wanneer het hen uitkomt en dat zij niet hoeven te reizen. Overal en via elk apparaat kun je deelnemen, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

“Wij verzorgen alles voor, tijdens en na het evenement tot in de puntjes.”

TIME TO ORGANIZE

Klinkt goed, maar ingewikkeld? Niet voor ons! Wij zorgen ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt en je geen omkijken hebt naar de techniek. Jouw wens is onze opdracht. Samen bedenken we hoe we deze wens exact kunnen vormgeven. Wij hebben onder andere de volgende evenementen al online mogelijk gemaakt, maar we staan open voor alle creatieve ideeën:

  • Congressen
  • Webinars
  • Vergaderingen
  • Lezingen
  • Presentaties
  • Kick-offmeetings
  • Beurzen

TIME TO MANAGE

Je aanvraag, wens of vraag over de vormgeving van jouw event zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden. Hierdoor krijgen wij scherp in beeld hoe je je event voor je ziet en kunnen wij persoonlijk advies geven en een gerichte offerte opstellen. Service staat bij ons centraal, dus we staan via alle (online) kanalen voor je klaar om te helpen bij vragen of onduidelijkheden. Na goedkeuring van de offerte stemmen we praktische en logistieke zaken met elkaar af. We verzorgen alles voor, tijdens en na het evenement tot in de puntjes zodat jij je puur kunt richten op de inhoud van het programma.

TIME TO TELL

Voor alle organisaties, verenigingen en bedrijven is het van belang om contact te onderhouden met medewerkers, leden, klanten of de achterban. Online en hybride vormen hier de ideale oplossing voor: deels op locatie, deels via een livestream, met allerlei extra interactieve elementen die de ervaring versterken. 1 + 1 = 3!

Deze gouden formule geldt ook voor het ontstaan van Time to Speak, bestaande uit het videocommunicatiebedrijf Time Star Media en full service supplier in eventtechniek SEM productions. Een bewezen format van ons gefuseerde bedrijf is het interactieve vergaderplatform Online-ALV. Binnen twee maanden hebben wij al meer dan 200 algemene ledenvergaderingen mogen organiseren, wat samen goed is voor 1 miljoen(!) gestreamde minuten!

Deze stijgende lijn zetten wij voort door het organiseren van steeds meer online projecten. Groot en klein, maar altijd even professioneel en van hoge kwaliteit.

TIME TO THINK

Bij ons kun je rekenen op:

  • Professionaliteit. Ons team van professionals bestaat uit medewerkers van Time Star Media en SEM productions. Een jarenlange samenwerking geeft garantie voor perfect georganiseerde events met professionele technische middelen en stabiele livestreams.
  • Resultaatgerichtheid. Het online event dat wij voor je organiseren is meer dan een uitgevoerd idee: wij helpen jou met het overbrengen van jouw boodschap.
  • Gedrevenheid. Wij zetten onze passie voor film, licht, techniek en communicatie in om samen met onze klanten het beste uit het medium ‘video’ te halen en te laten zien welke voordelen het biedt. Samen zorgen we ervoor dat jouw event onvergetelijk wordt.

Welk verhaal mogen wij voor jou in beeld brengen?

Meer informatie?

Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP