Live events

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Een evenement is het perfecte middel om jouw doelgroep te bereiken. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 350 evenementen. Deze variëren van theater tot sport en van groot festival tot privé feest. Elk evenement is anders en wij geven dan ook altijd advies op maat.

“Wij hebben voor elk evenement een passende oplossing”.

Festivals

Festivals groeien als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland worden er jaarlijks al zo’n 1.000 festivals georganiseerd. Als organisator moet je alle zeilen bijzetten om jouw evenement memorabel te maken. Een goede beleving is hierbij belangrijk.

LEES MEER

DJ’s

Of je nou een festival, bedrijfsfeest of privé feest geeft, muziek bepaald een groot deel van de sfeer. Een DJ is vaak een succesvolle aanvulling voor jouw evenement. Wij verzorgen alle apparatuur die hiervoor nodig is, o.a. complete audio, DJ booth, draaitafels en microfoons.

LEES MEER

Theaters

Theaters hebben een zeer seizoensgebonden planning. Daarom werken ze vaak met een kleine vaste bezetting. Als event support bedrijf begrijpen wij als geen ander hoe lastig het is om de juiste mensen beschikbaar te hebben in de drukke maanden. ‘SEM werkt’ biedt hiervoor de oplossing. Wij werken nauw samen met diverse theaters en zetten ons personeel in tijdens de drukke maanden. Een gedetailleerde omschrijving van ‘Het uitzendbureau in de theatertechniek’ vind je HIER.

LEES MEER

Meer informatie?

Wil je even sparren met onze mannen? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP