Live acts

Naast onze unieke op maat gemaakte producties, touren we met een aantal vaste bands en artiesten door binnen- en buitenland. Iedere tour-set is voorzien van moderne materialen. De sets zijn efficiënt ingericht zodat de opbouw en afbouw georganiseerd, snel en ontspannen verloopt.

“Onze live acts maken gebruik van A-kwaliteit materialen en de op- en afbouw is snel en efficiënt.”

Black Tie Monkey Squad

Een muzikale sensatie waarin good vibes en interactie met het publiek op de eerste plaats staan.
Combineer dit met een tot in de puntjes uitgewerkte live show en het voelt alsof je een internationaal popconcert beleefd!

LEES MEER

Jan & Anny

“The original voices of BZN!”

LEES MEER

KaramBAM

Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

LEES MEER

Glamourama

Vengaboys, John Denver, AC/DC, Trafassi, Spice Girls, Paul Elstak, Ricky Martin. Werkelijk àlles komt voorbij. Denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q Music en je hebt een aardig beeld van wat je van Glamourama! kunt verwachten.

LEES MEER

Soneo

Soneo organiseert jaarlijks terugkerende één – en meerdaagse sportieve, culturele, feestelijke, vermakelijke gebeurtenissen en combinaties van wedstrijd en theater die toegankelijk zijn voor een breed (jongeren) publiek.

LEES MEER

Meer informatie?

Wil je even sparren met onze mannen? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP