fbpx
Loading...
Home oud2019-05-03T10:35:10+02:00

Licht, geluid en videotechniek

Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier. Wij zetten onze mensen en materialen in om een ultieme beleving te creëren voor de bezoeker.

Met licht en geluidstechniek kunnen we een lege ruimte omtoveren tot een prachtig theater of evenementenlocatie. Door middel van videotechniek kunnen we jouw boodschap versterken en nog beter overbrengen.

“Ook tijdens de opbouw en gedurende het event zelf niets dan lof voor het team van SEM: professionele, snelle en vooral ook erg vriendelijke mannen die alles tot in de puntjes verzorgden. Ik had er letterlijk geen omkijken naar!”

Annemiek van den Eertwegh, Talent4Service

“SEM productions is onze vaste partner voor al onze AV oplossingen. Ze werken nauwkeurig, hebben zeer representatieve en correcte technici en kunnen snel schakelen. In ons vak staat draait het vaak om snelheid, bij SEM hebben ze aan een half woord genoeg.”

“Wij als Horeca Kerkplein werken al jaren samen met SEM productions, dit tot volle tevredenheid van ons allemaal. Door de korte lijnen kunnen wij heel direct met elkaar samen werken. Ze zijn service gericht, klantvriendelijk, professioneel en we zoeken altijd samen naar een oplossing wat voor ons allen prettig is.”

Willem Bisschop, Horeca Kerkplein Meppel

“Artiestenbureau MEProductions werkt nu ruim 3 jaar samen met SEM productions. Nagenoeg overal waar we techniek moeten verzorgen doen we dit met SEM als faciliterende partij. Belangrijk voor ons is dat dit een bedrijf is dat meedenkt in de processen om het geheel tot een succes te brengen. Qua denkwijze en het nastreven van het leveren van kwaliteit liggen we goed op één lijn.“

“We hebben al veel mooie uitdagende klussen mogen doen in samenwerking met SEM productions. Door de enthousiaste en professionele inzet is het altijd een feest om met ze te werken.”

Maik Vaartjes, NEDLED LED-schermen
“De afgelopen 15 jaar heb ik met diverse geluidsbedrijven gewerkt, tegenwoordig doe ik alles naar volle tevredenheid samen met SEM productions. Dit bedrijf is een verademing! Professioneel, betrouwbaar en (heel belangrijk) flexibel. Daarbij zijn het ook nog eens vriendelijke jongens die altijd blijven lachen, ook als er soms eens wat tegenzit.”
Stella Vermeulen , Manager/oprichter Glamourama! - Mannen van Oranje - Heel Holland Live

“Wij hebben in SEM productions een volwaardige partner gevonden die kritisch met ons meedenkt om voor onze klanten de optimale beleving te creëren met licht en geluid. Wanneer we co-produceren met SEM weten we zeker dat ons concept perfect tot zijn recht komt.”

Wouter Taal, Time Star Media

Hoe doen we dat?

De wereld verandert, technologie ontwikkelt zich in razendsnel tempo. In de evenementenwereld is het niet anders. Het wordt steeds beter, groter, innovatiever en spectaculairder. Wij zien het als een kans om met enthousiaste mensen en professionele materialen creatieve producties neer te zetten op een hoog niveau. Wij denken in mogelijkheden en omarmen innovatie en nieuwe technologie. Wij investeren daar ook veel in, zowel in kennis als in materiaal.

Voor wie doen we dat?

Je komt ons overal tegen. Ons werkgebied is heel divers. Van concerten tot bedrijfsfeesten. Van standbouw tot dance-event. Overal wordt gebruik gemaakt van licht, geluid of videotechniek. Naast de complete producties en verhuur van professionele apparatuur houden wij ons ook bezig met de verkoop en (permanente) installatie van licht en geluid.

Onze klanten zijn voornamelijk organisatoren van evenementen, boekingskantoren en productiehuizen, maar iedereen is welkom bij ons. Kom gerust een keer langs voor een lekkere kop koffie en ontdek hoe we jouw evenement kunnen versterken.

Kom gerust een keer langs voor een lekkere kop koffie en ontdek hoe we jouw evenement kunnen versterken.

Zet die koffie maar vast klaar!

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN