Sportevents

Dat ene moment dat er een topprestatie geleverd wordt. De snelste, sterkste of mooiste prestatie. Indoor of outdoor. Het maakt ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan meegenieten. Live op locatie door middel van licht en geluid. Of op grote schermen op een andere plek, zodat iedereen het kan zien.

Tot in de puntjes geregeld

Tijdens de voorbereidingen van het sport event bespreken we graag met jou de mogelijkheden en inventariseren we jullie wensen. Als alles besproken en akkoord is gaan we over tot de uitvoering. Tijdens het event, maar ook tijdens de op- en afbouw houden wij van een strakke planning en een heldere regie. Alles moet vlekkeloos verlopen.

“Wij brengen alles in beeld en zorgen voor optimale verstaanbaarheid.”

Full service partner

Heeft u ook gedacht aan een podium voor de prijsuitreiking? Of aan tribunes? Naast het verzorgen van de techniek kunnen we je totaal ontzorgen. Wij kunnen je (in samenwerking met onze partners) voorzien van stroomvoorziening, transport, podia, entertainment, meubilair, decoratie, hekwerk, sanitair, signing en organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP