Festivals

Festivals groeien als paddenstoelen uit de grond. Alleen al in Nederland worden er jaarlijks zo’n 1.000 festivals georganiseerd. Als organisator moet je alle zeilen bijzetten om jouw evenement memorabel te maken. Een goede beleving is hierbij belangrijk.

Meer dan techniek

Als je een festival organiseert dan zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken. Licht en geluid is daar een onderdeel van. Een belangrijk onderdeel. SEM productions is gespecialiseerd in licht, geluid en videotechniek en wij nemen dan ook graag deze taak op ons. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Wij beschikken over personeel met vakkennis en de juiste materialen om er een uniek festival van te maken, vraag ons naar de vele mogelijkheden.”

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid

Van begin tot eind denken wij graag met je mee. Tijdens de voorbereidingen sparren we met je over de mogelijkheden en adviseren we je graag over alle zaken waar je aan moet denken. Onze mannen zijn creatief en hebben overal een oplossing voor. Tijdens het festival kun je onbezorgd genieten van de goede muziek. Geluid van hoge kwaliteit. En dat onder begeleiding van sfeervolle verlichting die perfect aansluit bij het festival.

SEM productions staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij werken dan ook uitsluitend met professionele kwalitatieve apparatuur en vakmensen die plezier hebben in hun werk. Samen maken we er een geslaagde dag of een topavond van!

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP