Congressen

Een congres organiseren kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het begint vaak met een idee en een visie. Vervolgens komt het organiseren, plannen, het zoeken van een geschikte locatie en het zoeken en aanschrijven van key-speakers. Vaak wordt de techniek hierbij onderschat. Wij ontzorgen de volledige technische specificaties van het evenement en zorgen voor de juiste belichting, visualisatie en audio.

Perfect hoorbaar en zichtbaar

Wij zijn graag jouw partner als het gaat om de losse verhuur van professionele apparatuur of van complete systemen. Onze specialisten kunnen je adviseren en hebben voor elk event een gepaste oplossing. Wij hebben alles in eigen huis en werken uitsluitend met toonaangevende merken, zodat we kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen waarborgen. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

“Wij nemen jouw (technische) zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw congres vlekkeloos verloopt.”

Van idee tot realisatie

Bij een congres gaat het erom dat de sprekers goed verstaanbaar zijn en dat de locatie de juiste sfeer heeft die aansluit bij jouw bedrijf. De sprekers moeten zich kunnen concentreren op het verhaal dat ze vertellen. Ze moeten zich geen zorgen hoeven maken over de techniek. En daar zorgen wij dan weer voor.
Het liefst zitten wij in de idee fase al om de tekentafel, waarbij wij mee kunnen denken, zodat jullie wensen optimaal worden overgebracht op de bezoeker.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP