Beurzen

Bij beurzen gaat het om sterke visualisatie van een product of dienst. Wil je de show stelen op de beurs? Ervoor zorgen dat jouw bedrijf letterlijk in de spotlights staat? Of wil jij je op een creatieve en subtiele manier onderscheiden? Wij beschikken over voldoende lampen, AV en rigging om jouw beursstand (of beurshal) eruit te laten springen.

Licht, geluid en video

In de aanloop naar de beurs bespreken we graag met je de mogelijkheden. We informeren je over de opties en denken mee hoe we de gestelde doelen kunnen bereiken. Denk hierbij aan opvallende verlichting, maar bijvoorbeeld ook aan LED schermen om foto’s of video’s op te tonen die de boodschap versterken. Naast het adviseren realiseren wij ook alle techniek rondom jouw beurs of stand. We weten wat kan en wat mag.

De organisatie van een beurs vraagt om een strakke planning en een heldere regie. Daar houden wij van. En voor en na die tijd zorgen we voor een rustige en georganiseerde op- en afbouw.

“Wij hebben jarenlange ervaring met het toepassen van licht, geluid en video om jouw organisatie goed in beeld te brengen.”

Meer dan alleen techniek

Naast het verzorgen van de techniek kunnen we je totaal ontzorgen. Wij kunnen je (in samenwerking met onze partners) voorzien van bijvoorbeeld stroomvoorziening, transport, stand inrichting, decoratie en signing. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP