Verkoop en installatie

Permanent professionele audio en/of lichtapparatuur in jouw theater, café, kantine, bedrijf, restaurant of discotheek? Naast de verhuur van professionele apparatuur kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf. Denk hierbij aan de losse verkoop van materiaal, maar ook aan een complete installatie.

Professionele licht en geluid apparatuur

SEM productions staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij werken dan ook uitsluitend met professionele kwalitatieve apparatuur. Hierdoor ziet de installatie er representatief uit voor jouw bezoekers, is er minimale kans op storing en is de veiligheid gewaarborgd.

“SEM productions staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij werken dan ook uitsluitend met professionele kwalitatieve apparatuur.”

Service en onderhoud

Om het materiaal in optimale conditie te houden en te genieten van een lange levensduur bieden wij ook onderhoudsoplossingen. Wij maken een onderhoudsplan op maat voor de installatie, van groot tot klein. Wij bieden deze dienst ook voor bestaande installaties die wij niet geleverd hebben. In een vrijblijvend gesprek informeren wij je graag over de mogelijkheden.

Met een onderhoudsoplossing van SEM productions bespaar je geld, doordat je minder reparaties hebt. Daarnaast levert het minder zorgen op, omdat de kwaliteit en veiligheid van jouw installatie gewaarborgd wordt.

Merken waar wij mee werken

Wij hebben in ons assortiment diverse merken in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar een specifiek merk of type? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Wil je even sparren met onze mannen? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP