Licht en geluid

Sfeer, beleving en goed in beeld zijn, daar gaat het om. Een goede eerste indruk maak je immers maar één keer. Maar vanzelfsprekend wil je ook goed hoorbaar zijn. De boodschap duidelijk zonder ruis overbrengen aan jouw doelgroep, jouw publiek. En dat vinden wij leuk om te doen. Daar gaan onze harten sneller van kloppen.

Lichttechniek

Met de opkomst van LED-techniek zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt en worden shows steeds groter en indrukwekkender. De juiste belichting maakt van jouw evenement of presentatie een sfeervolle belevenis.

De mannen van SEM productions hebben de kennis en ervaring om verlichting te leveren voor uiteenlopende evenementen. Ze denken met je mee en ontwerpen een doordacht lichtplan. Ze installeren losse producten of complete systemen, tot op grote hoogte. En als je dat wenst, met speciale effecten als confetti, CO2, of laser.

Heeft u weleens aan buitenverlichting gedacht? We kunnen jouw bedrijfspand prachtig uitlichten of een evenemententerrein sfeervol verlichten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

“We doen dit al jaren voor verschillende tevreden opdrachtgevers en daarom kunnen wij onszelf dan ook experts noemen. Experts in het creëren van een beleving.”

Geluidstechniek

SEM productions verhuurt, verkoopt en installeert geluid op maat. We zorgen ervoor dat de boodschap goed overkomt of jouw gasten een onvergetelijke avond hebben met fijne muziek.
Wij zijn jouw partner als het gaat om de losse verhuur van professionele apparatuur of van complete systemen. Onze specialisten kunnen je adviseren en hebben voor elk evenement een gepaste oplossing. Wij hebben alles in eigen huis en werken uitsluitend met toonaangevende merken, zodat we kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen waarborgen.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP