Event techniek en support

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een groot festival, wij ontzorgen jou graag bij de voorbereiding en uitvoering. Van begin tot het eind staan we voor je klaar. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het creëren van de beste eventbeleving. Wij maken van jouw event een sfeervolle belevenis.
Licht, geluid en videotechniek

Licht, geluid en videotechniek

De sprekers moeten goed verstaanbaar zijn en de muziek moet perfect klinken. Onze geluidstechnici weten precies wat er moet gebeuren. Gepassioneerde vakmensen in combinatie met professionele A-merken zorgen ervoor dat we garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Licht zorgt er niet alleen voor dat alles goed zichtbaar is, maar is ook een belangrijke sfeermaker. Door middel van een lichtplan zorgen we ervoor dat functionele verlichting, sfeerverlichting en showverlichting perfect op elkaar is afgestemd. Passend bij de uitstraling van jouw bedrijf of bij het thema van jouw event.

“Gepassioneerde vakmensen in combinatie met professionele A-merken zorgen ervoor dat we garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Video en LED schermen

Naast licht en geluidstechniek integreren we steeds vaker video in onze producties. Video is een krachtig middel om jouw boodschap nog beter over te brengen op de doelgroep. Het wordt steeds belangrijker doordat licht en video in elkaar verweven zijn. Wij beschikken over een grote voorraad LED schermen van diverse types en afmetingen. Zo zorgen wij voor een perfecte weergave tijdens je event.

Een goede voorbereiding…
Voor al onze diensten geldt dat kwaliteit bovenaan staat. Om dit te kunnen waarborgen adviseren wij je in de aanloop van het event over zowel licht, geluid en audio als overige zaken waar je mee te maken krijgt tijdens het organiseren van een evenement. Wij houden van een strakke planning en een heldere regie. En voor en na die tijd zorgen we voor een rustige en georganiseerde op- en afbouw.

Meer dan alleen techniek

Naast het verzorgen van de techniek kunnen we je totaal ontzorgen. Wij kunnen je (in samenwerking met onze partners) voorzien van stroomvoorziening, transport, podia, entertainment, meubilair, decoratie, hekwerk, sanitair, signing en organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP