Video en LED schermen

Als het gaat om presentatiemateriaal kunnen we je op verschillende manieren faciliteren. Denk hierbij aan beamers, projectiedoeken, LED schermen en camera’s. Reken maar dat je goed in beeld komt tijdens die belangrijke beurs of bedrijfspresentatie.

LED schermen

Wij hebben een grote voorraad LED schermen van diverse types en afmetingen in huis. We kunnen er alle kanten mee op. Als losse elementen of als meterslang scherm voor binnen of buiten. Een bioscoopavond in het park? Een productpresentatie in een grote hal? LED schermen bieden de uitkomst omdat de schermen op maat te bouwen zijn en ook bij daglicht zeer goed zichtbaar zijn.

“denk ook eens aan het inzetten van video tijdens het (sport)evenement. De mogelijkheden zijn onbegrensd. We informeren en adviseren je graag! “

Videocontent en regie

Door een intensieve samenwerking met Time Star Media zijn we in staat om de complete content te produceren en aan te sturen tijdens het evenement. Hierdoor zijn de lijnen kort en zorgen we voor een optimale afstemming tussen licht, geluid en video. Meer informatie? Bel ons of kom langs en we vertellen je er meer over tijdens een lekkere kop koffie.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP