Diensten

SEM productions is gespecialiseerd in licht, geluid en videotechniek. We ontzorgen je graag met complete oplossingen voor jouw event. Maar je kunt er ook voor kiezen om een enkel onderdeel door ons uit te laten voeren.

Licht en geluid

Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier. Wij zetten onze mensen en materialen in om een ultieme beleving te creëren voor de bezoeker.

LEES MEER

Event techniek en support

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een groot festival, wij ontzorgen jou graag bij de voorbereiding en uitvoering. Van begin tot het eind staan we voor je klaar.

LEES MEER

Verkoop en installatie

Wilt u permanent professionele audio en/of lichtapparatuur in jouw theater, café, kantine, bedrijf, restaurant of discotheek? Naast de verhuur van professionele apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf.

LEES MEER

Beeld en video

Met licht en geluidstechniek kunnen we een lege ruimte omtoveren tot een prachtig theater of evenementenlocatie. Door middel van videotechniek kunnen we jouw boodschap versterken en nog beter overbrengen.

LEES MEER

Bands, artiesten en DJ’s

Naast onze unieke op maat gemaakte producties touren we met een aantal vaste bands en artiesten door binnen- en buitenland. Iedere tourset is voorzien van moderne materialen.

LEES MEER

Meer informatie?

Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP