Corona: Dienstverlening met gezond verstand

De maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren komen hard aan in de samenleving. Ook in onze branche zijn de effecten van deze maatregelen duidelijk merkbaar.

SEM productions neemt de richtlijnen van de overheid zeer serieus en we voeren ze strikt uit. We doen er alles aan om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties te waarborgen en niet onnodig in gevaar te brengen. Onze maatregelen zijn er dan ook op gericht om verspreiding te voorkomen door het beperken van fysieke contacten. Een deel van onze collega’s werkt daarom thuis, maar zijn altijd per mail of telefoon bereikbaar.

Samen met jou hopen we natuurlijk dat we deze situatie snel te boven komen en wensen we je veel sterkte en gezondheid de komende periode!

Onderstaand vind je informatie over hoe je contact met ons kan opnemen.

We helpen je graag!

Eventtechniek

Ons kantoor en magazijn zijn operationeel, zij het met een minimum aan persoonlijke contacten en een lagere bezetting.

Wil je een prijsaanvraag doen voor een event of losse verhuur?
Dit kan telefonisch met je vaste contactpersoon bij SEM, heb je nog geen contactpersoon dan kun je ons natuurlijk bellen op 085 30 33 684 of mail met info@sem-productions.com 

Heb je materiaal gehuurd en wil je dat terug brengen?
Dat kan natuurlijk, maar maak een afspraak via info@sem-productions.com of bel ons.

Wil je ons kantoor een bezoek brengen?
Afspraken op kantoor en op locatie zijn voorlopig niet mogelijk, wel bieden we de mogelijkheid om de afspraak on-line te doen via Skype of Google Hangout.

Overige zaken

Ook onze reparatieafdeling en administratie zijn operationeel, maar wel met aangepaste mogelijkheden voor het leggen van contact.

Reparaties
Heb je een reparatie, dan kunnen we die nog steeds uitvoeren. Bij ons brengen kan echter alleen op afspraak, we kunnen het materiaal ook, na het maken van een afspraak, komen halen.

Administratie
Heb je vragen over een factuur, stel die dan telefonisch via je vaste contactpersoon of via info@sem-productions.com

Je event kan niet doorgaan maar is cruciaal, wat nu?

Time Star Media en SEM productions hebben de handen ineen geslagen en bieden een nieuwe innovatieve dienst aan. Met deze oplossing bereik je alsnog je publiek op een veilige en interactieve manier. Is je event cruciaal en wil je meer weten?  Lees meer…

Meer informatie?

Wil je sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP