Over ons

SEM productions is een full service supplier voor licht, geluid en videotechniek. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier. Dit doen wij met enthousiaste mensen en professionele materialen.

Full service partner

Naast het verzorgen van licht, geluid en video denken wij ook graag met je mee over alles wat er op je pad komt bij het organiseren van jouw event. Zo sparren we graag met je over het concept waarmee je de gestelde doelen bereikt en de meeste impact maakt bij je publiek.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Vakkundige, ervaren en gedreven vakmannen
  • Professionele apparatuur en materialen
  • Advies op maat, van idee tot realisatie

“Wij investeren continu in nieuwe techniek, apparatuur en kennis om de meest mooie eigentijdse maar bovenal kwalitatieve shows neer te kunnen zetten.”

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de voorbereiding van jouw event gaan we graag met je om de tafel. Het liefst zo vroeg mogelijk tijdens het traject. We bespreken de mogelijkheden, komen met creatieve ideeën en inventariseren je wensen. Op basis hiervan maken wij een voorstel met bijbehorende offerte. Als alles akkoord is kunnen we overgaan tot de realisatie. Een vast contactpersoon is altijd bereikbaar. Tijdens de opbouw van het event zorgen we ervoor dat alles, zonder overlast, op de juiste plek komt te staan. We testen alles uitvoerig en staan garant voor optimale kwaliteit van licht, geluid en beeld. Tijdens het event staan we indien gewenst achter de knoppen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek. Naderhand bouwen we alles af en laten we alles netjes achter.

Meer informatie?
Wil je even sparren met ons? We denken graag met je mee, inventariseren je wensen, geven advies en voeren uit.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP