Het is zover: we mogen weer live. Een moment waar velen van ons lange tijd op gewacht hebben. Want wat zíjn we allemaal weer toe aan een mooi event op locatie; genietend van de sfeer, het eten en drinken en de mensen om ons heen. Onze professionals staan alweer in de startblokken om ook van jóuw event een onvergetelijke belevenis te maken.

Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot bedrijfs- of publieksevent, wij zorgen ervoor dat jouw event verrast, verbaast en verbindt. De voorbereiding van het event, het plannen en het uitvoeren ervan; wij helpen je naar wens bij het complete traject. En moet jouw event voorzien worden van licht, geluid, beeld en podia? Onze specialisten in eventtechniek staan voor je klaar om het onvergetelijk te maken!

Event organiseren?

Ik wil sparren over de mogelijkheden

Jelte en Dimitri in gesprek over de eventsector en hun visie op de toekomst.
Na een lange tijd van uitstellen en alternatieve vormen voor events bedenken is het zover: er mogen weer live events plaatsvinden. Volgens SEM-kartrekkers Dimitri en Jelte een moment waar lang naar werd uitgekeken. Samen gaan ze in gesprek over de huidige stand van zaken in de eventsector en de manier waarop zij de toekomst tegemoet zien.

Jelte: “Twee jaar lang is er veel onzekerheid geweest en was er eigenlijk ook geen perspectief. Vooruitkijken was bijna niet mogelijk. Het is heel even gelukt in de zomer van 2020, maar dat werd al snel weer de kop in gedrukt. Nu is het anders; er is weer perspectief en je ziet dat mensen en organisaties weer meer durven.”

Dimitri: “Er is nu ook minder aanleiding om afwachtend te zijn. De kans op nieuwe maatregelen is voorlopig klein. En voor publieke events zijn er goede regelingen waarmee je tot 80% van de kosten gesubsidieerd kunt krijgen.”

Lees hier het hele gesprek!

Vacature-alert

We hebben inmiddels een team van 22 professionals, maar we zijn nog steeds op zoek naar nieuw talent. Kom jij ons team versterken?

  • Ervaren allround AV-technicus
  • Stagiaire AV specialist
  • Oproepkracht AV-specialist (ZZP ook mogelijk)
Bekijk alle vacatures

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: