Live events in volle gang
De live events zijn al enige tijd weer in volle gang. Iets waar wij ontzettend blij mee zijn! Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot bedrijfs- of publieksevent, wij zorgen ervoor dat jouw event verrast, verbaast en verbindt. De voorbereiding van het event, het plannen en het uitvoeren ervan; wij helpen je naar wens bij het complete traject. En moet jouw event voorzien worden van licht, geluid en beeld? Onze specialisten in eventtechniek staan voor je klaar om het onvergetelijk te maken!

Event organiseren?

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden

Terugblik op een project:
4 mei de herdenking

Op herinneringskamp Westerbork mocht SEM productions alle on-site techniek en faciliteiten verzorgen, de aansluitingen met RTV Drenthe verzorgen. Een project waarin we veel uitdagingen met het team overwonnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de afstanden op het terrein, geluid langs de volledige Boulevard de Misère (600 meter) naar het herdenkingsmonument.

Het terrein is radio-stil vanwege de sterrenwacht en bereik met welk netwerk dan ook kun je rustig vergeten. We leverden onder andere de ledschermen, sanitaire voorzieningen, stroom, tenten, rijplaten, communicatiemiddelen en het podium.

Het was een bijzonder moment om dit voor de ruim 5000 bezoekers en alle kijkers op RTV Drenthe te mogen verzorgen. Met onze topcollega’s en in superfijne samenwerking met de klant hebben we voor de ruim 5000 bezoekers én alle tv-kijkers een waardige herdenking gemaakt.

Uitbreiding wagenpark

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is hij er! Onze nieuwe Peugeot Boxer.
We zijn er ontzettend blij mee en hopen op veel veilige kilometers in onze nieuwe bus!

Nieuw materiaal: L-Acoustics

Onze L-Acoustics voorraad is uitgebreid en daar zijn we erg blij mee! De volgende producten zijn in aantal uitgebreid, namelijk; 5XT, X8, X12 en LA4X.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: